Iedereen verdiend het om zich zelfverzekerd en gezond te voelen!

✅ Gemoedelijke en sociale sfeer

✅ Je zit niet vast aan een contact

✅ Onbeperkt en 24/7 toegang tot de clubs (muv West)

✅ Gepersonaliseerde trainings- en voedingsbegeleiding mogelijk

De zomer komt er aan!

Begin vandaag met sporten en maak van jezelf de beste versie die je kan zijn nog voordat de zomer begint! Kom naar Change= om te genieten van onbeperkte toegang tot onze faciliteiten, doe mee aan gratis groepslessen en kom in de zomer goed in je vel te zitten. Ben je er klaar voor? Neem dan nu de stap naar een gezonder leven – start met sporten bij Change= 24/7 Health Club!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Haal het beste uit jezelf met onze faciliteiten:

✅ 24/7 toegang (muv West)
Bij Change= krijg je 24/7 toegang tot onze faciliteiten. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond traint, je hebt altijd de mogelijkheid om te doen wat je wilt. Onze faciliteiten zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt om fit te worden voor de zomer.
Gratis groepslessen
Geniet van onbeperkte gratis meedoen aan onze vele groepslessen. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit zowel kracht- als cardio-lessen met elk hun eigen unieke voordelen. Van HIIT en kickboksen tot Stretch & Mobilty. Dankzij onze ervaren trainers, gecombineerd met onze geavanceerde apparatuur, zorgen we ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt voor de zomer.
Geen vast contract
Kom en ga wanneer je maar wil. Bij Change= begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is, en daarom zit je niet vast aan langdurige contracten. Onze flexibele tarieven maken het mogelijk om te genieten van onze faciliteiten zonder dat je vastzit aan een langdurig contract.

Zet nu de stap naar een gezonder leven!