Conditie

Werk aan jouw conditie in een aangename ongeving!

Bij Change Health Club begrijpen we hoe belangrijk het is om te werken aan jouw conditie. Onze state-of-the-art sportschool biedt een uitgebreid aanbod van programma’s en faciliteiten om je te helpen jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

Conditie opbouwen zodat jij jouw doelen gaat bereiken.

Of je nu zelf aan je conditie wilt gaan werken of hulp nodig hebt; Bij Change Health Club geloven we in de individuele aanpak van elke sporter. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om te werken aan jouw conditie, waarbij jij centraal staat. Onze gekwalificeerde instructeurs en moderne faciliteiten staan tot jouw beschikking om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken en een fit en vitaal leven te leiden.

Wij maken het jou zo comfortabel mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken met één van onze personal trainers.

✅ Ontvang een trainingschema en toegang tot de app om jouw doelen te bereiken.

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

”Mooie sportschool, goed apparatuur en top service! Ook het personeel is top! Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Change= Health Club. Super begeleiding en echt oprecht geïnteresseerde professionele trainers. Ik raad deze sportschool aan !”

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog met het bereiken van jouw doelen!