Groepslessen bij

Change= health club 

Wil je graag fit blijven? Kom dan naar onze groepslessen gegeven door een personal trainer. Je wordt gezien en krijgt persoonlijke hulp waar je dat nodig hebt, waardoor jouw leservaring nog plezieriger wordt! Onze trainers en leden maken er elke keer weer een feestje van, en jij gaat met een glimlach en een druppeltje zweet de les verlaten.

We bieden verschillende lessen aan op diverse tijden, dus er is altijd eentje bij die perfect bij jouw agenda past! Kijk voor alle lesmomenten in het lesrooster van jouw locatie. Ben je nog geen lid maar wil je uitproberen wat wij te bieden hebben? Vraag dan nu je gratis dagpas aan!

 

Move osseveld

Amsterdam Zuid-oost

Move Centrum

Utrecht Leidsche-Rijn

Move Maarssen

Amsterdam West

Ontdek onze groepslessen

Bij Change= geniet je van gratis groepslessen! We bieden verschillende soorten lessen aan, dus er is altijd wel een les die perfect bij jou past. Geef jezelf een boost en voel hoe goed bewegen voor je is op een manier die jou het beste past.

Alle locaties

BBB

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon je uiterlijk wilt verbeteren, BBB kan je helpen. Onze lessen zijn geschikt voor alle fitness niveaus, dus iedereen kan profiteren van onze unieke benadering van fitness. 

Leden Move Maarssen

alle locaties

CORE

Een sterke core een belangrijke basis voor een sterker en strakker lijf, helpt bij je sportprestaties en kan rugklachten helpen voorkomen. In de 30 minuten durende les worden oefeningen gedaan waarbij de rechte/schuine buikspieren en rug worden uitgedaagd.

alle locaties

HIIT

Hiit-training is een vorm van trainen waarbij korte uitbarstingen van hoge intensiteit worden afgewisseld met korte perioden van rust of activiteit met een lage intensiteit. Hiit helpt om calorieën te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen.

zuid-oost & utrecht

Circuit training

Circuittraining is een vorm van training waarbij een volledig lichaamsschema wordt doorlopen, waarbij meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar worden uitgevoerd.

Leden Move Maarssen

alle locaties

(kick)boxing

Een les (kick)boksen is een mix van cardio en kracht waarbij je je lijf effectief leert gebruiken. De oefeningen worden op een leuke en afwisselende manier toegepast zodat je hartslag maximaal stijgt. Kickboxing is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, jong èn oud.

alleen in zuid-oost

Mobility

Mobiliteit is de combinatie van lenigheid, kracht en coördinatie. Met mobiliteit bedoelen we vooral de mobiliteit van een gewricht. In deze les gaan wij voor het verbeteren hiervan en voornamelijk de range of motion (ROM) van gewrichten verbeteren.

Alle locaties

full body

Een full body training zegt het eigenlijk al: je traint je hele lichaam tijdens één training. Alle spiergroepen worden aangesproken in een sessie, d.m.v. diverse oefeningen in circuitvorm.

Leden Move Maarssen

alle locaties

Functional training

Hier train je niet maar één spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit. Functional training is een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen welke ook in het dagelijkse leven voorkomen.

alleen in west

ultimate glutes and core

Maak je klaar voor de ultieme trainingservaring. Doe mee met onze nieuwe les! Een workout van 30 min vol energie, je bilspieren shapen en je core versterken. Tijdens deze work-out gebruik je verschillende methodes om je de ultieme Glutes en Core Workout ervaring te geven

Change Fitness Amsterdam

Alleen in zuid-oost

booty class

De naam zegt het al. In 30 minuten werk je op de nieuwste beats aan vooral je billen/glutes. Daarvoor gebruiken wij resistance bands en gewichten voor nog meer intensiteit en maximale burn.

Leden Move Maarssen

alleen in zuid-oost

airmaster circuit

In dit circuit wordt het apparaat de Airmaster (ook wel airclimber) gebruikt. Op dit apparaat kunnen diverse oefeningen gedaan worden op hoge en lage intensiteit. Na iedere oefening switch je van apparaat om de volgende te doen.