Sportschool Leidsche Rijn! 

Change = Health Club

Berlijnplein 10

 

Onze sportschool is 24 uur per dag, en 7 dagen in de week geopend. Je kunt hier genieten van persoonlijke begeleiding en de beste apparatuur in een gezellige omgeving, dicht bij je huis en zonder vast te zitten aan een contract!

Welkom Bij

Change = Health club 

De leukste en gezelligste sportschool waar jij kan werken aan jouw doelen.

Geen vaste contracten

Trainen zonder contract betekent dat je kunt beginnen en stoppen wanneer je wilt, en het is super eenvoudig om op elk moment op te zeggen.

24/7 GEOPEND

Sport wanneer jij wilt! Change = health club is 24/7 toegankelijk zodat jij aan jouw gezondheid kan werken wanneer jij wil.

All-in-one abonnement

Groepslessen, koffie en thee zijn inbegrepen in het abbonement.

Personal training

Bij Change = bieden wij de mogelijkheid om te trainen met een van onze personal trainers. Zo kan jij jouw doelen nog beter en sneller behalen.

Onze faciliteiten

Bij Change = health club Utrecht kan jij genieten van fantastische faciliteiten!

Change Fitness Amsterdam
WEBSITE DESIGN

PERSONAL TRAINING

Bij Change= bieden wij de mogelijkheid om te trainen met een van onze personal trainers. Zo kan jij jouw doelen nog beter en sneller behalen.

Sportschool move
PHP DEVELOPMENT

INDIVIDUEEL SPORTEN

Change = combineert individuele sportlessen met een 24-uurs fitnessruimte, en creëert zo een ervaring die je laat genieten van jouw sportroutine in een omgeving die net zo uniek en divers is als jij bent.

GOOGLE ADVERTISE

GROEPSLESSEN

Bij Change =  kunnen leden gebruik maken van onze groepslessen en samen met anderen sporten. Deze lessen zijn inbegrepen in de abonnementsprijs.

Door onze moderne faciliteiten 24 uur per dag beschikbaar te stellen, maandabonnementen aan te bieden die op elk moment kunnen worden opgezegd en locaties bij jou in de buurt te openen, maken wij sporten toegankelijk voor jou en verlagen we de drempel.

De NIEUWSTE Sportschool in UTRECHT!

Met ons unieke concept bieden wij jou alle vrijheid!
Geniet van een sportschool in Utrecht die 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is. En waar je niet aan een contract vastzit. Werk aan je doelen in luxe en gezellige sportschool.

 

BEN JIJ KLAAR VOOR CHANGE? Vraag jouw Gratis Dagpas aan