Sociale Sporter

Vind jij het heerlijk om samen te sporten en nieuwe mensen te leren kennen?

“Change= is er voor de sociale sporter. Train samen, inspireer elkaar en creëer een gezonde en actieve levensstijl. Word onderdeel van een community die samen beweegt naar een gezonde toekomst.”

Sport samen en word een sociale sporter in onze sportschool

Om je fitnessdoelen te bereiken, is motivatie een sleutelfactor. Daarom geloven wij in de kracht van verandering door samen te trainen in een sociale omgeving. Je hoeft niet alleen te strijden voor je doelen als je de verantwoording deelt met andere. Bovendien maakt de juiste uitrusting en faciliteiten het verschil om het meeste uit je training te halen en resultaten te zien. Kom naar onze sportschool en ontdek hoe sociaal trainen, toptools en comfortabele faciliteiten je kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken en je motivatie hoog te houden

Wij maken het jou zo leuk mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken.

✅ Maak gebruik van onze groepslessen die bij jouw abonnement zijn inbegrepen en sport samen!

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt en nieuwe mensen kan ontmoeten.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

Toen ik bij sportschool Change= kwam, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik had nog nooit deel uitgemaakt van een sportschool die zo gericht was op sociale interactie. Maar ik besefte al snel dat dit precies was wat ik nodig had. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en vindt het een leuke en sociale sportschool, Het geeft mij daadwerkelijk extra motivatie om te trainen. Ik vind het geweldig dat ik binnen kan komen, een leuke tijd heb en tegelijkertijd een goede training krijg en aan mijn gezondheid werk!

 
 

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog met afvallen!